» » Locaties

Locaties

Selecteer een van de links voor de betreffende locatie.

Zaal - Limeshal

De "thuisbasis" van de vereniging bevind zich in de Limeshal nabij het Scala college. Hier vinden gedurende het zaalseizoen de trainingen en de wedstrijden plaats. Deze sporthal heeft twee zalen. Rijnstreek speelt meestal in de tweede, achterste zaal.
Volg deze link voor het adres en een uitgebreide routebeschrijving naar de Limeshal.

Gymzaal - Groene Hart Leerpark

Er wordt ook getrained in de sportzaal van het Groen Hart Leerpark. Volg deze link voor het adres.

Veld - KV Tempo

Per seizoen 2017-2018 beschikken we weer over een veld waar we onze veldcompetitie wedstrijden  spelen. Het betreft één kunstgrasveld bij Korfbalvereniging Tempo.
Volg deze link voor het adres en een uitgebreide routebeschrijving naar dit veld.

Beach - KV Tempo

Tegen het het einde van ieder veld seizoen beginnen we met trainingen voor de Beachtoernooien. Sinds 2010 heeft Rijnstreek ook de beschikking over een drietal beachvelden. Deze "stranden" zijn voorzien van speciaal gezuiverd zand waardoor er geen scherpe schelpen in zitten. De velden bevinden zich bij Korfbalvereniging Tempo.
Volg deze link voor het adres en een uitgebreide routebeschrijving naar onze beachvelden.