» » Wedstrijdprogramma & uitslagen

Wedstrijdprogramma & uitslagen

In één oogopslag het wedstrijdprogramma voor de komende week of een langere periode. Verder de uitslagen en standen van de gehele vereniging zodat je altijd op de hoogte bent van jouw favoriete team(s).

Wil je alleen een overzicht van een specifiek team ga dan naar de teampagina en selecteer daar het team waar je geïnteresseerd in bent.

Deze gegevens komen direct van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en wij kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud.

Het NHV heeft ook een paar handige gratis apps voor het volgen van de competitie op je telefoon of tablet voor het Apple of Android platform. Meer informatie is op deze pagina te vinden.