» » » Club van 100

Club van 100

SV Rijnstreek is gestart met een “Club van 100”. De “Club van 100” is een orgaan binnen de vereniging dat als doel heeft om de handbalvereniging extra financiële steun te kunnen verlenen.

Wij zijn op zoek naar een grote groep enthousiaste mensen die SV Rijnstreek een warm hart toedragen. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van activiteiten die de “Club van 100” zal gaan ondersteunen:

• Aanschaf van trainingsmaterialen
  • Bijdrage aan activiteiten voor de jeugdleden
  • Bijdragen en sponsoring prijzen o.a. voor het familietoernooi

Wat moet u doen om lid te worden?

Om lid te worden van de “Club van 100” hoeft u slechts éénmalig € 100,00 te doneren. Dit kunt u doen onderstaan inschrijfformulier. U kunt lid worden met uw bedrijf, als particulier en als meerdere leden samen.

Wat krijgt u er als lid voor terug?

• Een vermelding op het “Club van 100” bord dat gedurende het hele jaar in de Limeshal komt te hangen. Indien gewenst kunt u ook anoniem meedoen. Wij zullen dan een logo van SV Rijnstreek plaatsen bij de vermelding
  • Een vermelding op de website van SV Rijnstreek
  • Vermelding via onze Sociale Media kanalen
  • U wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van de activiteiten welke dankzij onder andere uw bijdrage zijn georganiseerd
  • Het belangrijkste is natuurlijk dat u als lid er met Uw donatie voor zorgt dat er iets extra’s gedaan kan worden voor de vereniging
  • Eens per jaar een borrel met alle andere donateurs/sponsoren

Direct lid worden van de "Club van 100". Download onderstaand inschrijfformulier, vul hem in en stuur hem op.

Club van 100 brief.pdf (198,0 kB)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR Commissie via het onderstaand contactformulier.

e-mail Public Relations en Communicatie