» » » Schoolhandbal 2017 - 2018 Uitslagen

Schoolhandbal 2017 - 2018 Uitslagen

Vrijdag 5 januari werd het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi gespeeld in de Limeshal. Dit jaar waren 35 teams van verschillende basisscholen uit Alphen aan den Rijn ingeschreven. Het toernooi startte rond half tien met de groepen 3/4 en 5/6. In deze categorieën werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld en was er een leuke sfeer door de fanatieke deelnemers en coaches. Uiteindelijk won de Windroos in categorie 3/4, in categorie 5/6 behaalden de meiden van het Mozaïek en de jongens van de Bonifacius de eerste plaats.

Na de pauze in het strakke tijdschema begonnen de groepen 7 & 8, verdeeld over twee poules met jongens en twee poules met meiden aan hun competitie. In beide categorieën zouden de nummers 1 & 2 in de poules doorgaan naar de kruisfinales. De finales bestonden uit de winnaars van de kruisfinales.

Als eerste mochten de meiden uit de groepen 7/8 aantreden in de finale. In deze finale speelde het Vianova tegen de Windroos. Aangemoedigd door het fanatieke publiek scoorde de Windroos er lustig op los en was de einduitslag toch enigszins verrassend: 8 - 0.

De meiden van de Windroos nemen de wisselbeker mee naar huis. Selecteer de foto voor een vergroting.

Na de finale van de meiden was het de beurt aan de jongens: ook hier speelde het Vianova de finale, dit keer tegen de Meridiaan. In deze finale werd er in de reguliere speeltijd niet gescoord door goed keeperswerk aan beide kanten, wat betekende dat er verlengd moest worden. Met nog één minuut te spelen viel echter toch het beslissende doelpunt: de Meridiaan scoorde de 1 - 0. Het Vianova kwam in de resterende tijd niet meer tot scoren, waardoor de jongens van de Meridiaan met de beker naar huis mochten.

De jongens van de Meridiaan groep 7/8  met maar liefst drie handballers van onze vereniging.  Selecteer de foto voor een vergroting.

De beide winaars van groep 7/8 gaan de eer van  Alphen aan den Rijn verdedigen in de regiofinales.
Wij wensen de teams alvast heel veel succes.

Foto's

Er zijn de gehele dag weer vele foto's gemaakt. Selecteer de onderstaande links voor een impressie.

Schoolhandbaltoernooi - Vrijdag 05-01-2018

Poule uitslagen

Alle uitslagen nog even op een rijtje

Poule A - Meisjes groep 7/8